НачалоКонтактиНовиниКалендарАнкетиКарта на сайта

Новини

25.09.2018
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът д-р Атанас Камбитов откриха обновените сгради на ОД МВР и Първо РПУ в Благоевград
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов откриха обновените сгради на ОД МВР и Първо РПУ в Благоевград. „Това е поредният европейски проект, който реализира Община Благоевград. Радвам се, че се справихме в срок. Както всеки проект и този имаше своите проблеми, но с общи усилия успяхме. Средствата по проекта са над 1 460 000 лева

25.09.2018
Откриха новата Академична година в ЮЗУ, кметът д-р Камбитов към студентите: Знанието е Вашата виза към успеха
Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и ректорът на Югозападен университет „Неофит Рилски‘ проф. д-р Борислав Юруков тържествено откриха новата Академична 2018/2019 година във висшето учебното заведение. Кметът д-р Камбитов поздрави присъстващите студенти с „Добре дошли“. „Винаги, когато заставам пред всички Вас в този ден изпитвам силни емоции.

23.09.2018
Марко Мендоса закри втората вечер на The Brava Balkan fest
Два дни в благоевградското село Дъбрава звучаха най- новите хитове и утвърдени такива на млади банди и световни имена. Втората вечер на фестивала бе закрита от легендарния бас китарист на Whitesnake Марко Мендоса. Той представи, пред почитателите на този стил музика, новия си проект- албума Viva la Rocк. Водещ по време на събитието бе Звезди- певец, музикант и композитор, познат от една от най- големите рок банди Ахат. Той изказа специални благодарности към Община Благоевград, кмета д-р Атанас Камбитов и зам.-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, за подкрепата при организацията и реализирането на The Brava fest.

23.09.2018
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откриват обновените сгради на ОД на МВР
Министърът на вътрешните работи на Република България Младен Маринов и кметът д-р Атанас Камбитов ще открият обновените сгради на ОД МВР- Благоевград. Събитието ще се състои днес от 16:00 часа в сградата на Първо РПУ.

22.09.2018
Заместник-кметът Христина Шопова награди участници в турнира за фитнес и културизъм „Скаптопара“
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова награди участниците в първото издание на турнир за фитнес и културизъм в Благоевград. Тя приветства спортистите от името на кмета д-р Атанас Камбитов в препълнената зала „Яворов“.

22.09.2018
Много рок и положителни емоции поставиха началото на четвъртото издание на The Brava Balkan Fest
Четвъртото издание на рок фестивала The Brava Balkan Fest започна снощи в село Дъбрава. Стартът подари запомнящи се моменти на меломаните. Фестивалът събра поколения любители на алтернативната и рок музика. Стотици жители и гости на Благоевград станаха част от поредното издание на събитието. Хитове от световната сцена на обичани рок групи звучаха над Благоевград.

22.09.2018
Община Благоевград почете Независимостта на България
Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова поднесе цветя по повод Деня на независимостта. На 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България, днес, 22 септември, глава сведоха още заместник- областният управител Иван Стоянов, председателят на ОбС Радослав Тасков, представители на политически партии, културни институции, общественици и граждани.

21.09.2018
На заключителна пресконференция ще бъдат представени дейностите по проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия“
Заключителна пресконференция по проект „Инвестиции в подобряване качеството на образователната среда в Благоевградска професионална гимназия“ ще се проведе в Благоевград.

21.09.2018
Над 140 души усилено работят по ремонта на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград
Усилено се работи по обновяването на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград. В момента над 140 души са ангажирани пряко със строителните дейности на обекта

21.09.2018
Общински куклен театър- Благоевград представят премиерно представлението „Принцесата и граховото зърно“
Общински куклен театър- Благоевград представя премиерно спектакъла „Принцесата и граховото зърно“ по Х. Кр. Андерсен.

20.09.2018
Благоевград е домакин на първото издание на турнир по културизъм и фитнес „Скаптопара“
Благоевград за първи път е домакин на турнира „Скаптопара“- състезание по фитнес и културизъм. Спортното събитие ще се проведе в зала „Яворов“ на 22 септември.

20.09.2018
Откриха нова компютърна зала в Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост в Благоевград
Откриха нова компютърна зала в Професионална гимназия по текстил и лека промишленост в Благоевград

20.09.2018
Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград открива новата учебна 2018/2019 година
Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград отново посрещат талантливите деца на областния град.

20.09.2018
Дом за пълнолетни лица с деменция „Св. Мина“ в село Падеш отбелязва Световен ден за борба с болестта на Алцхаймер и деменция
Дом за пълнолетни лица с деменция в село Падеш ще отбележи Световния ден за подкрепа на хората с болестта на Алцхаймер и деменция. Събитието ще се проведе на 21 септември в двора на Дома, пред параклиса „Св. Мина“ от 10:30 часа. Участие в програмата ще вземе певческа група „Златна възраст“ от Дневен център за стари хора. Те ще поздравят потребителите от Дома „Св. Мина“ с богата музикална програма.

19.09.2018
Въвеждат временна организация на движението в участък по ул. „14-ти полк“
За часове ще бъде спряно движението на МПС в лявото платно на ул. „14-ти полк“, в участъка от кръговото кръстовище срещу сградата на ЗМК до кръстовището с ул. „Борис Ангелушев“. Временната организация на движението ще бъде в сила утре, 20.09.2018 г., от 10:00 до 13:00 часа.

1 2 3 »  4244 материала в 283 страници

100 години от освобождението на Горна Джумая

Видео/Фото галерия

Почетни граждани на община Благоевград

Личности, удостоени със званието "Почетен гражданин" на община Благоевград

Костадин Ангов Костадин Ангов
Със званието „Почетен гражданин на Благоевград“ инж. Костадин АНГОВ беше удостоен с решение на Общинския съвет

Руска Стоименова Руска Стоименова
Руска Стоименова стана Почетен гражданин на Благоевград

Димитър Бербатов Димитър Бербатов
Бербатов Почетен гражданин на Благоевград

Анкета

Какво бихте искали да се случи в община Благоевград?

РезултатиГласувай
Административен регистър Комисията по превенция и противодействие на корупцията (КППК)
Контакти | Връзки | Карта на сайта | Site in English